Hoe kan ik de QuickBooks-integratie loskoppelen?

Selecteer in je Revolut Business-rekening het menu-item Hub en selecteer vervolgens de QuickBooks-integratie.

• Als je de Quickbooks-integratie volledig wilt verbreken, klik je op de knop ‘Alles uitschakelen’.
  • Indien gewenst kun je ook klikken op 'Toegang tot rekening'. Je ziet dan een vervolgkeuzelijst van alle machtigingen die QuickBooks heeft. Je kunt deze hier bekijken en de toegang uitschakelen. Je kunt ze allemaal bekijken en de toegang daar uitschakelen.