Hoe werkt de QuickBooks-integratie?

<p>Het is heel eenvoudig. Zodra dit is ingesteld, worden alle saldi en transacties van je Revolut Business-rekening automatisch om de paar uur naar QuickBooks geïmporteerd voor je.</p><p>Deze integratie is gebouwd met Open Banking, waardoor gegevensbeveiliging en -controle gegarandeerd zijn. Om de integratie in te stellen:</p><ul><li>Ga naar <strong>je QuickBooks</strong>-rekening</li><li>Zoek het tabblad <strong>Bankieren</strong> </li><li>Klik op de knop ‘<strong>Rekening toevoegen</strong>’ in de rechterbovenhoek.</li><li>Typ ‘<strong>Revolut</strong>’,</li><li>Volg de stappen op het scherm.</li></ul><p><strong>Belangrijk</strong>: als je rekeningen in meerdere valuta hebt, moet je rekeningen in meerdere valuta's inschakelen in QuickBooks om de rekeningen op de juiste wijze te importeren. Ontdek <a href="https://quickbooks.intuit.com/learn-support/en-uk/help-articles/how-to-add-a-foreign-currency-account/01/239792#M1011" rel="noopener noreferrer" target="_blank">hier</a> hoe.</p>