Hoe voeg ik een nieuwe Revolut-rekening toe aan mijn QuickBooks-integratie?

<ul><li>Ga naar je<strong> QuickBooks</strong>-rekening</li><li>Klik op het <strong>Bankieren menu</strong> item</li><li>Tik op ‘<strong>Rekening toevoegen</strong>’ in de rechterbovenhoek van het scherm</li><li>Zodra je bent geverifieerd, zie je een lijst met al je Revolut-rekeningen</li><li>Je kunt alleen de nieuwe rekening <strong>selecteren</strong>.</li></ul>