Hoe werkt de Slack-integratie?

Met onze Slack-integratie blijf je op de hoogte van je bedrijfsfinanciën en krijg je updates direct in de berichtenapp die door jou en je team dagelijks wordt gebruikt. Het werkt door het opzetten van meldingsregels, die je naar wens kunt aanmaken en bewerken. Zo kun je meldingen krijgen over specifieke soorten transacties op sommige of over alle rekeningen in het Slack-kanaal van je keuze.

De Slack-integratie instellen:

• Ga naar Hub
  • Open de tab Integraties
  • Zoek en selecteer de Slack-app
  • Klik op 'Opvragen' en volg de instructies op het scherm.