Welke Revolut Business-integraties zijn er?

Revolut Business ondersteunt veel integraties om je te helpen met je bedrijf. Hoewel we proberen om al onze diensten aan al onze klanten aan te bieden, is de lijst met ondersteunde integraties niet voor iedereen hetzelfde, maar afhankelijk van je abonnement en het land waar je bedrijf is gevestigd.

Zoek de integraties voor jouw bedrijf in de Hub en selecteer de app die je wilt koppelen. Op het infopaneel vind je de belangrijkste details over de app: beschrijving, installatiehandleiding, website van de app en meer. Klik op Verkrijgen en volg de richtlijnen om je Revolut Business-rekening te integreren met de app.

Integraties worden doorgaans uitgevoerd vanuit de provider. Dit betekent dat onze ondersteuning zeer beperkt is. Als je problemen ondervindt met de integratie, neem dan contact op met de officiële ondersteuning van de integratie.