Wat is de duur van een doorverwijzingscampagne?

De duur van een Doorverwijzingscampagne kan variëren.

Je kunt de duur en einddatum controleren in de uitnodiging die je per e-mail hebt ontvangen en op het in-app scherm Verwijzingen zolang de campagne loopt.

Om te voorkomen dat je de reward mist, zorg ervoor dat je doorverwezen personen de vereiste stappen voltooien vóór de deadline van de campagne. Ga voor de algemene voorwaarden naar het hoofdscherm Verwijzingen → scrol naar beneden → Algemene voorwaarden.