Welke methoden voor tweeledige verificatie zijn er beschikbaar voor me?

We gebruiken tweeledige verificatie voor inlogpogingen en betalingen om je rekening veiliger te maken. Zodra het verificatieverzoek verschijnt, kun je op de blauwe tekst klikken om de verificatiemethode te wijzigen.

Je kunt via de webapp inloggen op je rekening met een van de volgende opties:

1. de inlogpoging bevestigen via je mobiele Revolut Business-app;
  2. een QR-code gebruiken;
  3. via 'inloggen met Google'.

Op de mobiele app kun je de wachtwoordcode invoeren of biometrische gegevens gebruiken. Je kunt de verificatie-instellingen wijzigen in het menu Beveiliging en privacy.