Valuta's wisselen

Hoe je valuta's kunt wisselen

Om geld te wisselen tussen je valutarekeningen:

1. Ga naar Start in de Revolut Business-app
  2. Klik op Wisselen
  3. Selecteer de gewenste valuta's en bedragen

Als je nog geen valutarekening hebt, bekijk dan onze instructies om er een toe te voegen.

Wisselkosten

Er worden kosten van 0,6% in rekening gebracht voor elke wissel boven je toegestane fair usage-limiet volgens je plan. De onderstaande wisselkosten zijn van toepassing op alle plannen.

Tijdens markturen (23.00 uur GMT zondag tot 22.00 uur GMT Fri)

• Geen wisselkosten. We brengen geen kosten in rekening op feestdagen, tenzij deze buiten de openingstijden van de valutamarkt vallen.

Buiten de uren van de valutamarkt (22.00 uur GMT vrijdag tot 23.00 uur GMT zondag) We stellen het tarief vast om onszelf te beschermen tegen schommelingen. Dit betekent het volgende:

• Een toeslag van 1% geldt voor alle valutawissels

Over wisselkoersen

De wisselkoers fluctueert voortdurend. Dit betekent dat het bedrag dat je ontvangt afhankelijk is van de wisselkoers die van kracht was toen je de wisselkoers vastlegde.

De koers die we buiten de openingstijden van de valutamarkt vastleggen, is mogelijk niet dezelfde als de koers die beschikbaar is als de markten open zijn.

Voor inkomende overschrijvingen kunnen andere kosten van toepassing zijn. Zie overschrijvingskosten.