Hoe kan ik valuta's wisselen?

Om geld over te maken tussen je accounts:

• Ga naar je Start dashboard
  • Klik op de Exchange knop (in de mobiele app, klik op de knop met 3 puntjes, dan op exchange)
  • Selecteer de gewenste valuta en bedragen

Let op: ditzelfde proces is van toepassing op het verplaatsen van geld tussen twee rekeningen van dezelfde valuta binnen je Revolut Business-rekening.

Als je nog geen rekening hebt voor die valuta, bekijk hoe je een valutarekening aanmaakt.

Er zijn kosten van toepassing voor het wisselen van valuta’s en deze kunnen soms veranderen. Meer informatie over je geld wisselen.