Hoe kan ik een automatische incasso annuleren?

Om toekomstige automatische incassotransacties te annuleren of te deactiveren:

1. Ga naar BetalingenGeplande
  2. Selecteer de automatische incasso die je wilt annuleren
  3. Klik op Verwijderen en volg de instructies.

Zodra een automatische incasso is geannuleerd, kan deze niet meer worden hersteld.

Ons ondersteuningsteam kan geen automatische incasso's annuleren op je account. Als je zelf een automatische incasso op je account niet kunt annuleren, heb je mogelijk nog steeds recht op een terugbetaling.