Hoe stel ik een automatische incasso in?

We ondersteunen Core (uitgaande) automatische incasso's in EUR en GBP. Om een automatische incasso in te stellen, geef je de ontvanger je lokale rekeninggegevens in EUR of GBP. Automatische incasso's moeten rechtstreeks worden ingesteld bij het bedrijf dat je gaat betalen (bijvoorbeeld een fitnessabonnement of gasbedrijf). Op deze manier geef je hen toestemming om geld van je rekening af te schrijven. Je hoeft Revolut Business niet te informeren wanneer je een automatische incasso opzet.

Om je rekeninggegevens te zoeken:

1. ga naar het Startgedeelte;
  2. selecteer de valutarekening waarvan je wilt betalen;
  3. klik op de knop met de drie stippen (...) om het overloopmenu te openen en selecteer Rekeninggegevens
  4. Je vindt de rekeninggegevens onder de tab Lokaal. Je kunt je rekeninggegevens kopiëren en ook op Afschriften klikken om de bevestigingsverklaring voor je rekening, inclusief je gegevens, te delen. Je kunt ook naar beneden scrollen om te zien of deze valutarekening automatische incasso's ondersteunt.

Je kunt actieve automatische incasso's vinden in het gedeelte Geplande betalingen. Er is geen maximumlimiet voor een automatische incassotransactie.