Hoe verstuur ik een overschrijving?

Zo kun je geld overschrijven naar externe bankrekeningen of andere Revolut-rekeningen:

• Ga naar Betalingen of Start
  • Klik op Verzenden
  • Kies de ontvanger (‘tegenpartij’) uit de lijst*, of klik op de knop +Nieuw om een nieuwe ontvanger toe te voegen
  • Volg de instructies op het scherm om je overschrijving uit te voeren

Controleer altijd dubbel de accountgegevens van de ontvanger waarnaar je geld stuurt. Zodra je overschrijving voltooid is, kan deze niet meer worden geannuleerd.

Alleen leden met een geverifieerde identiteit kunnen overschrijvingen voltooien. Afhankelijk van je account machtigingen, moet je mogelijk de overschrijving laten goedkeuren door iemand met beheerdersrechten (neem in dat geval gewoon contact op met je team) – of ze verifiëren met een sms-verificatiecode (als je de code niet ontvangt, zie hier).

*Als je de valuta niet kunt wijzigen, moet je misschien de gegevens van je ontvanger bewerken - deze instellingen bevatten ook valutainstellingen. Je moet mogelijk de tegenpartij verwijderen en opnieuw toevoegen met nieuwe rekeninggegevens.

Nuttige informatie: