Wat is het adres van Revolut?

Wanneer iemand je een betaling stuurt, moeten ze soms het adres van de ontvangende instelling vermelden, naast jouw adres als ontvanger. Het adres van Revolut varieert afhankelijk van welke van onze entiteiten je Revolut Business-rekening ondersteunt. Je vindt dit door:

• Naar je Dashboard te gaan
  • Je gewenste rekening te kiezen
  • Op de knop met de drie stippen ‘...’ te klikken om het overloopmenu te openen
  • Gegevens’ te selecteren

Je kunt het adres van Revolut Business kopiëren en delen met de verzender.

Opmerking: de adressen in nationale en internationale tabs kunnen verschillen.