Waar kan ik mijn rekeninggegevens vinden? of IBAN?

Om toegang te krijgen tot je IBAN, BIC en andere rekeninggegevens:

• Ga naar het Start scherm
  • Klik op je totale saldo en selecteer de gewenste valutarekening
  • Klik op de drie puntjes ‘...’ knop om het menu te openen
  • Selecteer Gegevens

Je intermediaire BIC/SWIFT-code is ook beschikbaar binnen internationale accountgegevens. Echter, we kunnen geen andere details over onze intermediaire bankpartners bekendmaken.

Je kunt ook je valutarekening beheren: hernoemen, verwijderen/deactiveren of een nieuwe valutarekening toevoegen.

Als je bepaalde informatie over valuta’s niet kunt vinden, raadpleeg dan ons artikel over de Soorten valutarekeningen die we aanbieden.