Hoe kan ik geld overschrijven naar mijn Revolut Business-rekening?

Je kunt gemakkelijk geld toevoegen aan je Revolut Business rekening met een gewone bankoverschrijving. Op dit moment accepteren we geen opwaarderingen met kaart of stortingen in contanten.

Om een overschrijving te ontvangen van een andere Revolut-rekening of een externe bankrekening, deel je gewoon even je rekeninggegevens of de bevestigingsverklaring voor je rekening (dit bevat alle gegevens van je valutarekeningen) met je klanten:

• Ga naar het Startscherm en klik op je rekeningsaldo
  • Selecteer je valutarekening op basis van de valuta die je wilt of verwacht te ontvangen
  • Klik op de drie stippen (...) en kies Rekeninggegevens
  • Voor een snellere en goedkopere overschrijving, gebruik de rekeninggegevens in de tab Lokaal, indien beschikbaar

Bekijk dit artikel over het vinden van accountgegevens en het aanmaken van nieuwe multi-valutarekeningen om meer te leren.

Handige info: