Hoe wijzig ik mijn Revolut Business-abonnement?

Om je plan te wijzigen:

1. Ga naar Instellingen door op je profiel in de linkerbovenhoek te klikken
  2. Open Facturering
  3. Klik op Plan wijzigen om het plan waarnaar je wilt overstappen te bekijken en te selecteren.

Als je overweegt om over te stappen op ons Enterprise-plan, selecteer dan het plan en boek een gesprek met ons verkoopteam. Zij kunnen je helpen een aangepast plan voor je bedrijf te maken.

Als je je plan downgradet, betaal je EUR 57,99 (of het equivalent in een andere valuta) voor elke gratis Metal-kaart die in de afgelopen 3 maanden is uitgegeven (als Metal-kaarten niet gratis beschikbaar zijn met je nieuwe plan).

Als je 3 maanden wacht nadat de Metal-kaarten zijn uitgegeven, kun je je plan downgraden en je Metal-kaarten gratis behouden.