Hoe kan ik automatisch geld toevoegen?

Nadat je een nieuwe kaart hebt toegevoegd, moet je 30 dagen wachten voordat je er automatisch geld mee toe kunt voegen.

We stellen je in-app op de hoogte zodra deze functie beschikbaar is.

Als je een kaart hebt die hiervoor in aanmerking komt:

1. Ga naar het tabblad'Start
  2. Tik op'Geld toevoegen
  3. Tik op de knop onder het bedrag om de methode te selecteren
  4. Tik op de knop i info naast de kaart die je wilt gebruiken om automatisch geld toe te voegen
  5. Tik op 'Automatisch geld toevoegen'
  6. Kies het minimumsaldo waarmee je automatisch geld wilt toevoegen en het bedrag dat je wilt toevoegen.
  7. Selecteer'Opslaan

Je kunt niet automatisch geld toevoegen met Apple of Google Pay, of met creditcards.