Hoe voeg je geld toe met iDeal?

Wat is iDEAL?

iDEAL is een handige manier om geld toe te voegen via online bankieren. Hier is wat basisinformatie over hoe dit werkt:

• iDEAL is alleen beschikbaar voor klanten in Nederland.
  • iDEAL is alleen beschikbaar voor geselecteerde banken in Nederland. Je kunt de lijst met beschikbare banken zien nadat je in de app de iDEAL-stortingsmethode hebt geselecteerd.
  • iDEAL haalt veilig geld van jouw bankrekening om voor jouw storting te betalen.

Hoe kan ik opwaarderen met iDEAL?

• Ga naar ‘'Geld toevoegen'’
  • druk op ‘'Wijzigen'’
  • zoek het 'iDEAL'-pictogram en tik erop
  • selecteer de bank
  • ga verder en je wordt doorgestuurd naar de iDEAL-login

De meest voorkomende redenen dat een iDEAL-storting mislukt, zijn:

• de naam op je bankrekening komt niet overeen met de naam op je Revolut-rekening;
  • onvoldoende middelen op je bankrekening.