Een rekening splitsen met een Revolut-gebruiker

Met slechts een paar tikken kun je de rekening splitsen met je contactpersonen. Kies gewoon even een betaling → Tik op 'Rekening splitsen' → Selecteer je Revolut-vriend of -contactpersoon en tik op 'Doorgaan'.

Je kunt de verschuldigde bedragen apart aanpassen of op 'Splits de rekening' drukken om de rekening gelijkmatig te splitsen. Je contactpersonen ontvangen een melding met een verzoek om het verschuldigde bedrag te voldoen. Ze kunnen dit verzoek accepteren of annuleren. Als ze het accepteren, wordt het geld direct op je rekening bijgeschreven.

We brengen geen kosten in rekening voor het splitsen van de rekening. De rekening kan worden betaald in een van onze ondersteunde valuta's: AED, AUD, BGN, CAD, CHF, CLP, COP, CZK, DKK, EGP, EUR, GBP, HKD, HUF, ILS, INR, ISK, JPY, KRW, KZT, MAD, MXN, NOK, NZD, PHP, PLN, QAR, RON, RSD, SAR, SEK, SGD, THB, TRY, USD, ZAR.