Kan ik mijn eSIM een label geven?

Voor Android telefoons kun je tijdens het installeren je nieuwe eSIM een label (naam) geven. Je kunt bijvoorbeeld je nieuwe eSIM het label 'Travel' geven en je bestaande fysieke SIM 'Persoonlijk' noemen (als je je eSIM geen nieuwe naam geeft, krijgt deze normaal gesproken standaard de naam 'Secondair').

Je kunt deze labels gebruiken wanneer je kiest welke SIM/eSIM je wilt gebruiken voor datadiensten.

Zodra bellen en sms-en beschikbaar zijn op de Revolut eSIM's, kun je deze labels gebruiken om te kiezen welke eSIM je wilt gebruiken om te bellen en berichten te ontvangen.

Als je van gedachten verandert, kun je de labels bewerken via:

'Instellingen' → tik op 'GSM' of 'Mobiele data' → tik op het nummer waarvan je het label wilt wijzigen → tik op 'Mobiel dataplan-label' → selecteer een nieuw label of voer een aangepast label in.