Ik kan mijn dataplan niet gebruiken. Wat is het probleem?

Volg de onderstaande stappen om problemen met datatoegang op te lossen:

Controleer of je een actief dataplan hebt

Je kunt zien of je een actief plan hebt op je eSIM-pagina onder 'Actieve' plannen. Je kunt hier komen via de onderste balk op je Revolut-startscherm. Selecteer 'Lifestyle' en je ziet een knop die je naar 'eSIM leidt'. Als je hier geen plan ziet, kun je de stappen volgen om een dataplan te kopen die hier worden beschreven.

Zorg ervoor dat je eSIM is geïnstalleerd

Je kunt je Revolut eSIM pas installeren nadat je een dataplan hebt gekocht. Zodra je je dataplan hebt gekocht en je eSIM klaar is, word je gevraagd om je eSIM te installeren.

Voltooi je eSIM-installatie

Tik hier om het installatieproces te doorlopen, of volg de hier beschreven stappen.

Schakel dataroaming in voor je eSIM

Volg de stappen hier om dataroaming toe te staan.

Je dekking controleren

Als je de bovenstaande stappen hebt uitgevoerd en nog steeds geen data kunt gebruiken, kan het zijn dat je je in een gebied met beperkte mobiele dekking of helemaal geen dekking bevindt. Probeer van locatie te veranderen en controleer of je voldoende signaal hebt om verbinding te maken met data. Zet je telefoon in de vliegtuigmodus of zet je telefoon uit en aan om weer een signaal te vinden.