Kan ik mijn eSIM verwijderen?

Je kunt je geïnstalleerde eSIM's verwijderen. Om eSIM's van je apparaat te verwijderen, ga naar de GSM/mobiele instellingen van je apparaat, tik op de eSIM die je wilt verwijderen en selecteer 'Mobiel dataplan verwijderen'.

Afhankelijk van het apparaat kan het volgende worden aangegeven: 'eSIM verwijderen', 'Mobiel plan verwijderen'. Als je van telefoon verandert kun je je eSIM-profiel verwijderen terwijl je de fabrieksreset uitvoert.