Kan ik schakelen tussen SIM's?

Je kunt maar één dataplan tegelijk gebruiken. Voer de volgende stappen uit om te bepalen welke van de twee SIM’s de data levert:

• Ga naar 'Instellingen'
  • Tik op 'GSM data' of 'Mobiele data'
  • Tik op 'Mobiele data'
  • Tik op de SIM/het label dat je wilt gebruiken voor mobiele data (Revolut verschijnt normaal gesproken als 'Secundair' als je de naam van dat label niet hebt gewijzigd)
  • Sta Data Switching toe

Om je telefoon automatisch te laten kiezen van welke SIM je data afkomstig is, kun je, afhankelijk van dekking en beschikbaarheid, 'Mobiel Data Switching toestaan' inschakelen.

Als je roaming gebruikt en alleen je Revolut eSIM voor data wilt gebruiken, zorg er dan voor dat Mobiele Data Switching '' toestaan is uitgeschakeld. Je telefoon gebruikt automatisch data van beide telefoonplannen. Dit is de beste optie voor degenen die hoe dan ook verbonden willen blijven. Het is niet mogelijk te achterhalen welk plan op een bepaald moment wordt gebruikt.

Als je 'Mobiele Data Switching toestaan' is uitgeschakeld en je een telefoongesprek beantwoordt op je primaire SIM terwijl je data van je eSIM gebruikt, werkt mobiele data niet terwijl je in gesprek bent.

Voer de volgende stappen uit om 'Mobiel Data Switching toestaan' in te schakelen:

• Ga naar 'Instellingen'
  • Tik op 'GSM-data' of 'Mobiele data'
  • Tik op 'Mobiele data'
  • Schakel 'Mobiel Data Switching toestaan' in