Hoe wordt een reis onder een annuleringsverzekering gedefinieerd?

Annuleringsverzekering voor reizen en evenementen is alleen beschikbaar voor Revolut Ultra-klanten.

Dit is slechts een overzicht van de polisvoorwaarden.

Je kunt je verzekeringspolis in de app controleren door te klikken op Lifestyle → Verzekeren → selecteer een type → Alle documenten.

Om in aanmerking te komen, moet je reis beginnen vanuit je hoofdverblijfplaats. Dingen die binnen je reis kunnen worden gedekt, zijn onder andere:

• Vervoer: vliegtuig, trein, bus, boot tickets, auto- en tweewielerhuur.
  • Verblijf.
  • Vervoershuur (vervoer tussen luchthaven/treinstation en de verblijfplaats).
  • Sportverhuur.
  • All-in vakanties.