Ik heb mijn reis/evenement geboekt voordat ik Ultra-klant werd. Ben ik toch verzekerd?

Annuleringsbescherming voor reizen en evenementen is alleen beschikbaar voor klanten met een Revolut Ultra-plan.

Als je je reis of evenement tot één dag vóór de upgrade naar Ultra hebt geboekt, dan is deze verzekerd!

Dit is slechts een overzicht van de voorwaarden voor de verzekeringspolis.

Je kunt de Algemene voorwaarden bekijken in de app via Lifestyle → Verzekeren → selecteer een type → Alle documenten.