Hoe ontkoppel ik een externe rekening van mijn Revolut-app?

Je kunt de toestemming voor je gekoppelde rekening op elk gewenst moment intrekken vanuit de Revolut-app. Selecteer gewoon je gekoppelde rekening in de'Rekeningkiezer' onder je saldo → tik op 'Gegevens', scrol naar beneden en tik op 'Intrekken'.

Als je een fout ziet, komt dat meestal omdat je bank er iets langer over doet om te reageren, maar over het algemeen wordt het binnen enkele ogenblikken ingetrokken.