Hoe gebruik ik een multi-use virtuele kaart met Revolut Shopper?

✓ Kaarten voor meervoudig gebruik zijn ideaal voor het beheren van al je abonnementen, zodat je nooit het overzicht verliest.

Een virtuele kaart voor meervoudig gebruik maken:

1. Klik op het pictogram Revolut in je Chrome-extensie.

2. Klik op 'Kaarten'. Selecteer 'Nieuwe toevoegen'. Geef je kaart een naam en kleur. Maak je kaart aan!

3. Om je kaart aan te passen, beweeg je de muis over een virtuele kaart en selecteer je '...' voor meer opties. Je kunt een bestedingslimiet instellen voor je kaart, je kaart blokkeren/deblokkeren, je kaart hernoemen en meer van daaruit.