Hoe gebruik ik Revolut Shopper?

1. Je kunt Revolut Shopper met één klik aan Chrome toevoegen. Gratis! Ga naar de Chrome Store en klik op installeren.
  2. Klik op extensies in je browser en pin Revolut Shopper vast in Chrome 'Extensies beheren'.
  3. Log in op Revolut Shopper met je Revolut-rekeninggegevens. Je wordt dan gevraagd om de login vanuit je Revolut-app te autoriseren.
  4. Ga shoppen zoals altijd en geniet van de gemoedsrust die kaarten voor eenmalig gebruik je geven.
  5. Klaar om af te rekenen? Relaxed shoppen met supersnel uitchecken, extra veiligheid dankzij kaarten voor eenmalig gebruik, en meer!