Stays

🏝️ Stays biedt een naadloze manier om cashback te verdienen tijdens het boeken van accommodaties via de Revolut-app.

Je kunt profiteren van directe cashback als je betaalt zodra je boekt. Voor ‘pay at property’-boekingen, of Vrbo-accommodaties, wordt je cashback gecrediteerd aan het einde van de volgende maand na het uitchecken (als je bijvoorbeeld uitcheckt in juli, wordt je cashback eind augustus bijgeschreven).

De accommodaties worden gesorteerd op basis van factoren zoals: prijsconcurrentie, beoordeling van gasten, klachten, boekingssucces en commissie die aan ons is betaald. Je kunt de accommodaties sorteren op beoordeling of prijs. Helaas is de beoordeling op eetopties nog niet beschikbaar.

Je kunt slechts één kamer tegelijk boeken. Boekingen voor meerdere kamers worden helaas niet ondersteund. We ondersteunen op dit moment geen autohuur of vluchtboekingen. We werken momenteel aan een optie, dus geef ons feedback om ons te helpen bij het ontwikkelen van onze producten.

Boekingsproces:

Zoek je droomverblijf via 'Lifestyle' → 'Reizen' → 🏝️ 'Stays'.

Daar kun je de details van de accommodatie (voorzieningen, beleid en meer) en het cashbackbedrag controleren. Na het boeken krijg je een bevestiging per e-mail met alle details van je verblijf.

Je kunt je cashback bekijken via 'Lifestyle' → 'Reizen' → 'Boekingen'.

Boekingsgegevens wijzigen

Krijg hulp bij een extra probleem met boekingen

Voor Vrbo-accommodaties is het proces iets anders. Neem een kijkje:

Er wordt automatisch een Vrbo-account aangemaakt met je boekingsmail. Vervolgens:

1. ontvang je een e-mail met de boekingsbevestiging en een omleidingslink.
  2. Tik op de link om naar de inlogpagina van Vrbo te gaan.
  3. Kies 'wachtwoord vergeten' en je ontvangt een herstelmail.
  4. Stel een nieuw wachtwoord in.
  5. Log in op Vrpo met het nieuwe wachtwoord.

Met de Revolut-app kun je de details van de boekingen controleren, maar je kunt geen wijzigingen aanbrengen.

Zo kun je je Vrbo-boeking beheren

Zo kun je je Vrbo-boeking annuleren

Als je jouw optie aan de lijst wilt toevoegen, contacteer de aanbieder direct:

1. Je hotel/hostel/gastenverblijf toevoegen
  2. Je appartement toevoegen

Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden voor Stays.