Hoe kan ik een afschrift krijgen voor mijn Pockets?

Al je transacties en het geld in de Personal en Group Pockets worden opgenomen in je rekeningafschrift.

Het is niet mogelijk om een afschrift te genereren met alleen de transacties van je Personal en Group Pockets.

Om je rekeningafschrift in de valuta van je Pocket te genereren:

1. Open de Start-tab via de onderste balk
  2. Selecteer de valuta die voor de Pocket wordt gebruikt
  3. Tik op '...' om meer te zien → selecteer 'Afschrift'
  4. Tik op de knop 'Rekening' en selecteer de valutarekening die je nodig hebt
  5. Kies het datumbereik en de bestandsindeling (PDF of Excel)
  6. Tik op 'Genereren', en je kunt je rekeninggeschiedenis bekijken. Je kunt deze downloaden door op het 'export'pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm te tikken