Hoe stel ik een virtuele kaart in?

Ga naar 'Start'Kaarten'+ Nieuwe toevoegen''Virtuele kaart' → selecteer je ontwerp → geef de kaart een label → 'Kaart aanmaken'.

Zodra je je virtuele kaart hebt aangemaakt, kun je deze meteen gebruiken. Je hoeft de kaart niet te activeren. Je hebt eenvoudig in-app toegang tot je virtuele kaartgegevens, zoals het kaartnummer, CVV en de vervaldatum

Ga naar het gedeelte Kaarten (pictogram rechtsboven) → selecteer je virtuele kaart → 'Details tonen'.

Voor meer informatie over het koppelen van kaarten aan je digitale portemonnee, kun je deze veelgestelde vragen raadplegen in ons Helpcentrum.

Je kunt virtuele kaarten gebruiken voor:

• online aankopen;
  • contactloze betalingen in de winkel;
  • betalingen met Apple Pay en Google Pay

Virtuele kaarten hebben een paar beperkingen:

• ze worden niet door alle handelaren geaccepteerd;
  • je kunt ze niet gebruiken om geld op te nemen bij geldautomaten.

Als Revolut-klant kun je op elk gegeven moment maximaal 6 actieve fysieke kaarten, 20 actieve virtuele kaarten en 1 kaart voor eenmalig gebruik aan je rekening hebben gekoppeld.

Je kunt om de 30 dagen maximaal 4 virtuele kaarten aanmaken, kaarten voor eenmalig gebruik niet inbegrepen. Virtuele kaarten zijn niet beschikbaar voor Revolut <18-klanten.

Voor hulp met fysieke kaarten kun je deze Veelgestelde vraag lezen.

Als je een beëindigde kaart opnieuw in-app wilt activeren:

Ga naar het gedeelte Kaarten (pictogram rechtsboven) → selecteer 'Wil je een beëindigde kaart opnieuw activeren?' → selecteer de kaart → 'Ja, opnieuw activeren'.