Hoe activeer ik een fysieke kaart?

Het activeren van je 💳 fysieke kaart is snel en eenvoudig:

• Open de Revolut-app
  • Ga naar 'Kaarten' (het kaartpictogram rechtsboven) en tik op de kaart die je wilt activeren → selecteer 'Nu activeren' → kies 'Ik heb mijn kaart'

🎉 Gefeliciteerd! Je kaart is nu klaar voor gebruik.

Het activeren van een kaart is een extra veiligheidsmaatregel die we hebben toegevoegd om er zeker van te zijn dat je je kaart hebt ontvangen. Je kunt pas je eerste transactie doen als je kaart is geactiveerd.

Je kunt je fysieke Revolut-kaart activeren door een betaling te doen bij een fysieke terminal (de kaart in de terminal steken en de pincode invoeren).

👉 Als je de PIN-code van de kaart wilt controleren, selecteer je de kaart in de map Kaarten (het kaartpictogram rechtsboven) en tik je op'Instellingen''PIN weergeven'.

Voor je eigen veiligheid worden contactloze en online betalingen voor je fysieke kaart pas ingeschakeld nadat je de kaart hebt geactiveerd. Je kunt ze ook handmatig inschakelen in de 'Instellingen' binnen de sectie Kaarten (het kaartpictogram rechtsboven).

Je kunt de beëindigde kaart ook opnieuw activeren. Lees meer in dit artikel.