Mijn kaart is ingeslikt door een geldautomaat

Als je kaart wordt ingeslikt door een geldautomaat, annuleer en vervang de kaart dan in-app door naar de kaart (het kaartpictogram rechtsboven) te gaan → InstellingenKaart vervangen.

Terwijl je wacht op de levering van je nieuwe kaart, kun je een virtuele kaart aanmaken door naar Kaarten te gaan (het kaartpictogram rechtsboven) → + Nieuwe toevoegenVirtuele kaart

De provider van de geldautomaat kan jou de kaart teruggeven als je contact met hen opneemt, maar we kunnen de kaart niet opnieuw activeren als deze is gecompromitteerd terwijl je deze niet bijhad.

Als je hebt geprobeerd het geld op te nemen, maar de kaart is ingeslikt en je ziet dat er een transactie in behandeling is, wacht dan tot deze automatisch ongedaan wordt gemaakt. Je kunt de datum van de terugboeking controleren in het gedeelte status van de betaling. Als de transactie wordt voltooid, selecteer dan de betaling en tik op Hulp vragen om een verzoek tot terugstorting in te dienen.