Mijn fysieke kaart werkt niet

Als je problemen hebt met je fysieke kaart en je de geweigerde transactie kunt zien in de app, volg dan deze stappen:

Tik op de transactie voor de exacte reden van de afwijzing en de relevante tips om het probleem op te lossen. Probeer een andere methode te gebruiken:

• Persoonlijk: chip en pincode, swipe, Apple Pay, Google Pay of contactloos met kaart. Controleer of de contactloze optie is ingeschakeld in je kaartinstellingen. Ga naar 'Kaarten' → kies 'Instellingen' → selecteer 'Contactloze betalingen'.
  • Online: voer de gegevens handmatig in of gebruik Apple Pay of Google Pay.

Als er geen informatie in de app staat over de reden van de weigering:

1. Probeer een andere kaart te gebruiken:
  2. Ga naar de sectie 'Kaarten' door op het kaartpictogram rechtsboven te tikken.
  3. Tik hier op om een virtuele kaart te krijgen.
  4. Voeg de kaart toe aan Apple Pay of Google Pay. Je kunt je virtuele kaart die is toegevoegd aan Apple Pay of Google Pay onmiddellijk gebruiken. Tik gewoon met je telefoon op de betaalterminal om het te gebruiken.

Als je fysieke kaart nog steeds niet werkt, controleer dan op schade en bestel indien nodig een vervanging (er kunnen kosten aan verbonden zijn):

1. Tik op de kaart in het gedeelte 'Kaarten' (het kaartpictogram rechtsboven).
  2.  Selecteer de kaart en tik op 'Instellingen'.
  3. Tik op 'Kaart vervangen'. Er kunnen kosten aan verbonden zijn, hoewel je eerste vervanging gratis is in geval van een beschadigde kaart.

Als je meer wilt weten over een geblokkeerde kaart, lees dan deze pagina met Veelgestelde vragen voor relevante methoden om problemen op te lossen.