Brengt Revolut kosten in rekening voor doorlopende overschrijvingen?

Revolut brengt geen kosten in rekening voor het instellen van 🔄 geplande overschrijvingen.

HNet als bij eenmalige overschrijvingen, zijn er geen kosten voor overschrijvingen naar andere Revolut-gebruikers, goede doelen of lokale overschrijvingen.

Er worden kosten in rekening gebracht voor internationale overschrijvingen naar banken in het buitenland. 🔍 Raadpleeg dit artikel voor meer informatie.

Je krijgt deze kosten altijd te zien in de Revolut-app voordat je een transactie uitvoert. (zie onze Kostenpagina)