Vallen alle landen onder de reisverzekering?

Met 🌍 een reisverzekering ben je overal ter wereld gedekt (buiten je eigen land) voor je persoonlijke reizen, op voorwaarde dat je het reisadvies opvolgt van de overheid van het land waar je woont. Raadpleeg de officiële website van de overheid voordat je naar het buitenland gaat.

Zakenreizen zijn alleen gedekt voor Ultra-klanten.

Je bent ook gedekt voor binnenlandse reizen 🏠 (minstens 100 km van je primaire verblijfplaats). De dekking geldt echter alleen voor vertragingen, annuleringen en verloren of gestolen bagage.

Voor meer informatie kun je je verzekeringspolis in de app controleren door te gaan naar 'Lifestyle' → 'Verzekeren' → 'Reizen' → selecteer een type → 'Alle documenten'.