Hoe kan ik Revolut telefonisch bereiken?

Als je telefonische ondersteuning nodig hebt, kun je ons dat laten weten via onze in-app-chat. Als je vraag in aanmerking komt voor een gesprek, begeleiden we je bij het organiseren van een gesprek met een medewerker van de telefonische ondersteuning. Anders doen we ons best om je via de chat te helpen.

Volg deze eenvoudige stappen in-app om een chat te beginnen:

Ga naar je Profiel (pictogram linksboven met je initialen of foto) → selecteer 'Help' → selecteer een onderwerp → kies een artikel → als dat niet helpt met je vraag, selecteer dan 'Chat met ons'.

Je wordt verbonden met onze Chat Ondersteuningsbot. Als dat je niet verder helpt, typ dan 'Live medewerker', en je wordt doorverbonden met een van onze ondersteuningsmedewerker.

Onze telefonische ondersteuning is alleen beschikbaar in het Engels.

Ultra-klanten hebben rechtstreeks in de app toegang tot onze 24/7 telefonische ondersteuningsservice. Ondersteuning wordt alleen in het Engels aangeboden. Je kunt meer informatie vinden in deze Veelgestelde Vragen in ons Helpcentrum.