Hoe kan ik contact opnemen met de klantenondersteuning:?

De ondersteuning is 24/7 beschikbaar via onze in-app-chat. Om daar te komen, kun je deze eenvoudige stappen in-app volgen:

Ga naar je Profiel (pictogram linksboven met je initialen of foto) → selecteer 'Help' → selecteer een onderwerp → kies een artikel → als dat niet helpt met je vraag, selecteer dan 'Chat met ons'.

Je wordt verbonden met onze Chat Ondersteuningsbot. Als dat je niet verder helpt, typ dan 'Live medewerker', en je wordt doorverbonden met een van onze ondersteuningsmedewerker.

Ik kan niet inloggen. Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Als je je inloggegevens bent vergeten en ondersteuning nodig hebt, selecteer dan 'Ben je je wachtwoord vergeten?' op het inlogscherm van je app. Je moet de verificatieprocedure doorlopen.

Als je de verificatie doorlopen hebt, kom je terecht bij onze chatondersteuning. Als je niet door de verificatie raakt, maak je dan geen zorgen: de derde mislukte poging activeert een anonieme chat.

Je kunt ook een bericht sturen naar support@revolut.com e-mailadres. Voor snellere reacties raden we de in-app-chat aan in plaats van e-mail.