Wat is Revolut Pro en wie kunnen er een Revolut Pro-rekening openen?

Revolut Pro is ideaal voor het beheren van je freelance bedrijf of side-hustle, rechtstreeks vanuit de Revolut-app. Als je een Revolut Personal-rekening hebt en een freelancer bent die de rekening alleen voor zakelijke doeleinden zal gebruiken, kun je een 'Revolut Pro-rekening' openen nadat je door onze onboarding-checks bent gekomen.

Er zijn enkele niet-ondersteunde zakelijke activiteiten zoals speelhallen of het verkopen van tweedehands auto's. Raadpleeg onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie. Revolut Pro is beschikbaar voor Revolut-gebruikers in het Verenigd Koninkrijk en Europa (met uitzondering van CH, LI en LU).