Waar kan ik Revolut Pro vinden in mijn Revolut-app?

Om een Revolut Pro-rekening te vinden, ga naar 'Start' → tik op rekeningkiezer onder je saldo → scrol naar beneden en selecteer 'Pro-rekening'.

Als je Revolut Pro nog niet hebt aangevraagd, tik dan op '+ Nieuwe toevoegen' → kies 'Pro-rekening' en voltooi de aanvraag.

Om de rekening als favoriet te markeren, moet je op de knop drukken zonder deze te slepen. Nu staat het bovenaan je lijst van rekeningen.

🔍 Lees onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie.