Toegang krijgen tot de Retail Web App

Revolut biedt tweestapsverificatie (2FA), voor extra veiligheid bij het inloggen op de web-app. Voer je telefoonnummer en Revolut-toegangscode in en verifieer vervolgens met 2FA door bevestiging via een pushmelding of door een eenmalig wachtwoord in te voeren via je e-mail of telefoon.

De toegang tot je account zal beperkt zijn als je e-mail- of sms-authenticatie gebruikt, omdat deze minder veilig zijn dan mobiele push. Als je echter een mobiele push gebruikt, heb je volledige toegang tot je Revolut-account. Deze extra beveiligingslaag zorgt ervoor dat alleen bevoegde personen toegang hebben tot jouw account.