Problemen met inloggen

Je moet je telefoonnummer of je e-mailadres kennen om in te loggen. Als je een tweede account hebt gemaakt met een ander telefoonnummer en/of e-mailadres, kan dit problemen veroorzaken bij het inloggen.

Ik heb een gedupliceerd account

Meld je aan met je telefoonnummer

Als je een nieuw telefoonnummer hebt, moet je je oude nummer kennen of je aanmelden met je e-mail voordat je het kunt bijwerken.

Mijn telefoonnummer bijwerken

Meld je aan met je e-mailadres

Je moet je e-mailadres al geverifieerd hebben in de app om het te kunnen gebruiken als aanmeldmethode. Bovendien moet je de verificatie-e-mail kunnen openen op hetzelfde apparaat.

Mijn e-mailadres bijwerken of verifiëren

Problemen met de verificatiecode

Controleer je telefoon- en e-mailinstellingen. Soms kunnen onze verificatiecodes in een onbekende, junk- of spammap terechtkomen. Als je de code nog steeds niet ontvangt, kun je altijd op 'Code opnieuw verzenden' tikken en een andere verificatiemethode kiezen.

Wachtwoordcode vergeten

Je kunt je wachtwoordcode alleen wijzigen tijdens of na het inloggen op een mobiel apparaat.

Wachtwoordcode wijzigen

Algemene tips

• Zorg ervoor dat je een stabiele internet-/netwerkverbinding hebt
  • Update naar de nieuwste versie van de Revolut-app
  • Update het besturingssysteem van je telefoon
  • Controleer de Revolut Statuspagina voor storingen of gepland onderhoud