Ik heb geen toegang meer tot een apparaat waarop mijn wachtwoordsleutel is opgeslagen

Als je de toegang verliest tot een apparaat waarop je wachtwoordsleutel is opgeslagen, heb je mogelijk nog steeds toegang tot je wachtwoordsleutels. Dit hangt af van waar je de wachtwoordsleutel hebt opgeslagen. Als je de wachtwoordsleutel hebt opgeslagen in de browser (Chrome), Cloud/Google Cloud/Apple Keychain of Password Manager, heb je toegang vanaf elk ander apparaat dat is verbonden met de opgeslagen wachtwoordsleutel.

Je kunt een wachtwoordsleutel ook verwijderen via de mobiele app of webapp van Revolut:

1. Ga naar de 'Instellingen' van je profiel door in de linkerbovenhoek te klikken.
  2. 'Beveiliging en privacy' → 'Wachtwoordsleutels'.
  3. Selecteer de 'wachtwoordsleutel' uit de lijst met wachtwoordsleutels.
  4. Druk op de knop 'Verwijderen'.