Gedupliceerd account

Je kunt slechts één persoonlijke en één zakelijke rekening hebben die geassocieerd is met hetzelfde telefoonnummer en e-mailadres volgens onze Algemene Voorwaarden.

Je kunt geen twee accounts hebben, zelfs niet als ze in twee verschillende landen zijn. Als je naar een ander land verhuist, lees dan onze Veelgestelde Vragen: mijn adres wijzigen.

Hoe sluit je een gedupliceerd account?

Als je toegang hebt tot beide accounts:

1. Meld je dan aan bij het account dat je wilt sluiten op onze mobiele app
  2. Ga naar je Profiel
  3. Tik op 'Account'
  4. Scrol naar beneden en tik op 'Account sluiten'
  5. Zodra het dubbele account is gesloten, moet je andere account correct werken en kun je het telefoonnummer of e-mailadres wijzigen indien nodig

Als je alleen toegang hebt tot één account

1. Meld je aan op onze mobiele app
  2. Tik op 'Chat met ons' (op deze FAQ) om met de klantenservice te praten en het andere account te sluiten
  3. Zodra het andere account is gesloten, kun je je betaalrekening koppelen aan het gewenste telefoonnummer en/of e-mailadres

Als je helemaal niet kunt inloggen

1. Open de Revolut-app op je mobiele apparaat
  2. Verwijder je oude telefoonnummer als je hiervoor een prompt krijgt
  3. Tik op 'Inloggen'
  4. Tik op 'Ik heb geen toegang meer tot mijn telefoonnummer'
  5. Volg de instructies - er kan je gevraagd worden om een eenmalige wachtwoordcode in te voeren, een selfie te nemen, of een foto van je identiteitsbewijs te nemen

Als je een Revolut <18-rekening hebt

Kun je een persoonlijke rekening openen zodra je 18 wordt. Je ouder of voogd moet eerst je <18-rekening sluiten.

Hoe sluit je een Revolut <18-rekening?