Freeletics

Hoe krijg je toegang: tik op het profielpictogram linksboven op je startscherm → selecteer'Je plan' → scroll naar beneden, kies het voordeel en volg de instructies.

Krijg toegang tot een digitale personal trainer van Europa, die door mensen ondersteunde AI gebruikt om van 55 miljoen gebruikers wereldwijd te leren en precies te bepalen welke oefeningen en workouts het beste bij jouw vaardigheden en doelen passen.

Ontvang op maat gemaakte trainingsplannen die speciaal voor jou zijn gemaakt, evenals supereffectieve HIIT-trainingen.

Details:

• Ultra-, Metal-, en Premium-plan: Freeletics Training Coach-abonnement.

Problemen:

• Voor problemen na het abonneren op het voordeel, bezoek je hun website of stuur je een e-mail naar support@freeletics.com
  • Als je al een abonnement hebt, deactiveer het dan in de Freeletics-app. Zodra het verloopt, kun je genieten van het voordeel met Revolut. Als annulering niet mogelijk is, wacht dan tot je huidige abonnement verloopt voordat je het voordeel met Revolut gebruikt.

👉 Dit voordeel is alleen beschikbaar voor Ultra-, Metal- en Premium-klanten in bepaalde landen. Als je je abonnement beëindigt, verlies je automatisch toegang tot deze voordelen.