Voordeelpartnerschappen inbegrepen bij Premium- en Metal-abonnementen

De onderstaande voordelen worden aangeboden aan Premium en Metal klanten in bepaalde landen .

Tik op het profielpictogram in de linkerbovenhoek van het scherm → selecteer 'Je plan' → scrol naar beneden, kies het voordeel en volg de instructies om het te openen.

Hieronder vind je een samenvatting van de voordelen waar je als Premium- of Metal-klant gebruik van kunt maken.

Freeletics Training Coach-abonnement:

Toegang tot een digitale personal trainer, die gebruik maakt van door mensen ondersteunde AI om te leren van 55 miljoen gebruikers wereldwijd en precies te bepalen welke oefeningen en training het beste bij jouw vaardigheden en doelen passen. Ontvang ook op maat gemaakte trainingsplannen die speciaal op jou zijn afgestemd, en super-effectieve HIIT-training.

NordVPN Standaardabonnement voor Premium-klanten:

Toegang tot veilige snelle VPN met malwarebescherming, tracker en adblocker.

NordVPN Plus-abonnement voor Metal-klanten:

Naast het gewone NordVPN Standard aanbod, krijg je ook een wachtwoord voor de verschillende platforms en een scanner voor datalekken.

Sleep Cycle Premium-abonnement:

Begin je dag met een energiek gevoel met de intelligente wekker en slaaptracker van Sleep Cycle, die is ontworpen om:

• je zachtjes wakker te maken terwijl je je in je lichtste slaapfase bevindt;
  • je slaaptrends te visualiseren door middel van dagelijkse slaapgrafieken;
  • met gepatenteerde geluidstechnologie je snurken, praten in je slaap en andere geluiden vast te leggen die je slaap beïnvloeden.

Picsart Gold-abonnement:

Claim 1 maand GRATIS Picsart Gold en ontgrendel AI-tools om content te ontwerpen, te bewerken, te tekenen en te delen, waar je maar wilt. Dankzij de enorme open-source content collectie, hebben gebruikers toegang tot miljoenen foto's, stickers, achtergronden, sjablonen en meer. Raadpleeg de voorwaarden in de app voor meer informatie.

Financial Times Standard Digitaal-abonnement voor Metal-klanten:

Krijg volledige digitale toegang tot de wereld van de Financial Times, inclusief wereldwijd nieuws en analyses, opinies van experts, speciale verslagen, de FirstFT-nieuwsbrief, video's en podcasts, de FT Edit-app en 10 artikelen cadeau per maand (app beschikbaar voor Android en iOS).

Tinder Plus-abonnement voor Premium-klanten:

Neem de controle over je ervaring met Tinder Plus en bepaal zelf wie jou kan zien door ervoor te kiezen om alleen gezien te worden door mensen die jij Leuk vindt. Ontdek ook onbeperkte Rewinds voor zoveel tweede kansen als jij nodig hebt en match met mensen over de hele wereld, waar je ook bent.

Tinder Gold-abonnement voor Metal-klanten:

Krijg naast de voordelen van Tinder Plus ook toegang tot onbeperkte likes, boost en 5 wekelijkse superlikes.

WeWork Pass 1 per maand voor Metal-klanten:

Krijg toegang tot een prachtig ontworpen werkruimte met snel internet en onbeperkt koffie en thee.

Je kunt de pas gebruiken op een van de locaties van WeWork waar 'On-Demand' actief is. On-Demand is actief in Australië, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Nederland, Polen, Singapore, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten en Zweden. Kijk op de website of de app van WeWork voor een bijgewerkte lijst.

ClassPass voor Metal-klanten:

ClassPass geeft je wereldwijd toegang tot de beste sportscholen en fitnessstudio's, credits om vrije fitness en groepslessen te boeken, exclusieve tarieven, in-app-promoties en meer. Ontvang 10 credits per kalendermaand met Metal. Raadpleeg de voorwaarden in-app voor meer informatie.

Als je je Premium- of Metal-plan beëindigt, verlies je automatisch toegang tot deze voordelen.