Ik kan geen sms-berichten ontvangen

Als je problemen hebt met het ontvangen van sms-berichten, kun je de volgende methoden proberen om het probleem op te lossen:

• Zorg ervoor dat je netwerksignaal sterk genoeg is. Je kunt het signaal versterken door je telefoon in vliegtuigmodus te zetten en dan weer terug ter zetten naar de normale modus.
  • Controleer of er instellingen of toepassingen voor SMS-filtering op je telefoon zijn.
  • Zorg ervoor dat de inbox van je telefoon niet vol is.
  • Je kunt de SIM ook omwisselen naar een andere telefoon om te controleren of het ontvangstprobleem aan je telefoon ligt.

Als je geen sms-berichten kunt ontvangen, kun je ervoor kiezen om e-mails te ontvangen. Als de tijd voor de 'code Opnieuw sturen' is verstreken, selecteer dan 'code Opnieuw verzonden' en kies 'e-mailverificatie-methode'.

ℹ️ Deze optie is niet altijd beschikbaar, d.w.z. kaarten koppelen aan Google Pay of Apple Pay, kredietaanvraag of indienen van een externe overschrijving.

👉 Voordat je dit doet, moet je e-mailadres worden geverifieerd. Tik op het pictogram Profiel in de linkerbovenhoek van de app → 'Account' → 'Persoonlijke data' → 'E-mail'. Tik op de knop 'Verifiëren' in het e-mailbericht dat je hebt ontvangen. Controleer je spammap voor het geval de e-mail niet in je inbox is aangekomen.

Raadpleeg deze veelgestelde vragen voor meer informatie over het bevestigen van je e-mailadres.

Als je om de een of andere reden nog steeds problemen hebt met het ontvangen van een sms-bericht, chat dan met ons.