Hoe bevestig ik mijn e-mail?

Om alle belangrijke communicatie van Revolut te ontvangen en je account functioneel te houden, moet je je e-mailadres verifiëren.

Hoe verifieer je een e-mailadres?

1. Ga naar je profiel door op het profielpictogram in de linkerbovenhoek van de app te tikken
  2. Selecteer “Account” en vervolgens “Persoonlijke gegevens”
  3. Voer je e-mailadres in en volg de instructies in de app
  4. Ga naar het e-mailaccount op je mobiele apparaat en tik op de koppeling die door ons is verstrekt

iOS: koppelingen moeten worden geopend in Safari

Android: koppelingen moeten worden geopend in hetzelfde profiel waarin je je Revolut-app hebt (als je een apart werkprofiel hebt).

E-mail niet ontvangen?

Controleer je spammap (Gmail-gebruikers kunnen het ontvangen in de "Aanbieding" of "Promoties" tab).

De 'Verifiëren' knop werkt niet?

• Sluit alle tabbladen in je browser
  • Houd de 'Verifiëren' knop ingedrukt en plak de koppeling in een browser, bijvoorbeeld Chrome, Safari