Ik kan mijn identiteit niet verifiëren

We streven er altijd naar om je identiteitscontrole zo snel mogelijk af te ronden, maar dit kan tot 7 werkdagen in beslag nemen. We stellen je geduld tijdens dit proces op prijs.

Om te slagen voor de verificatie moet je minstens 18 jaar oud zijn.

Selfie:

Houd rekening met het volgende voordat je de verificatie start en je selfie in-app uploadt:

• Je moet de laatste app-versie op je apparaat hebben gedownload.
  • Als je camera niet werkt, gebruik dan een ander apparaat.
  • De selfie moet in-app worden ingediend.

Voor hulp bij het uploaden van je selfie kun je kijken op deze Veelgestelde Vragen in ons Helpcentrum.

Identiteitsdocument:

Voor ondersteunde documenttypes en uploadstappen kun je de volgende FAQ's in ons Helpcentrum raadplegen:

Je identiteitsdocument moet aan de volgende criteria voldoen:

• Het is een ondersteund type identiteitsdocument.
  • Het is niet verlopen, beschadigd of onleesbaar.
  • De foto is duidelijk en alle vereiste gegevens zijn zichtbaar.
  • De gegevens in je Revolut-account komen overeen met de informatie op het document.

We accepteren geen foto's van kopieën, scans of schermen van apparaten.