Kan ik het gebruik van de Revolut <18-kaart door mijn kind beheren?

Jij hebt de controle over het saldo van de kaart van je kind en kunt voorkomen dat er meer wordt uitgegeven dan er op de rekening staat.

Als ouder heb je toegang tot het saldo en de transacties van je kind. Als je pushmeldingen hebt ingeschakeld voor je transacties, ontvang je ook direct meldingen wanneer je kind geld uitgeeft.

Als een transactie er vreemd uitziet, open dan het profiel van je kind en selecteer de kaart. Je kunt de kaart bevriezen en de beveiligingsinstellingen van de kaart beheren.

Je kunt ook een maandelijkse bestedingslimiet instellen, de pincode bekijken en pogingen voor Pincode/CVV deblokkeren.

De instellingen van de kaart kunnen alleen worden beheerd door de hoofdouder of co-ouder.